Hyväntekeväisyys keskosvauvoille

Kuten joskus aiemmassa tekstissä mainitsinkin aloitin keväällä tekemään keskosille peittoja, se on ollut osa minun surutyötä. Silloin kuin Töyhtiäisen kanssa oltiin sairaalassa oli pula sellaisista peitoista joissa ei ollut saumaja eli niitä pystyisi käyttää myös lapsen alla. Kevään ja kesän myötä halusin tuoda tämän projektin myös muiden tietoisuuteen ja halusi kannustaa myös muita olemaan osa tätä tärkeää projektia. Kesän aikana aloin myös itsekin tekemään muitakin juttuja keskosvauvoille kuin noita kyseisiä peittoja. Kuitenkin kaikella niillä on jatkuva tarve, niitä joudutaan pesämään usein joten ne kuluvatkin aika nopeasti. Tämä on ollut minulle todella tärkeä projekti, koen että näin saan tavallaan hoitaa myös Töyhtiäistä ja samalla tämä on Töyhtiäisen lahja muille pienille vauvoille.

Perustin jossain vaiheessa siis ryhmän Facebookiin jossa on hienosti yli 100 jäsentä jo. Olen alustavasti puhunut, että lahjoitus tapahtuisi joulukuussa jos vain kykenen osastolle menemään. Lahjoitan siis kaikki Kysin vastasyntyiden teho-osastolle, sinne missä mekin olimme Töyhtiäisen kanssa. Nyt ajattelin tehdä rohkean vedon ja julkaista ryhmän myös täällä, tämä paljastaa minun henkilöllisyyden, mutta olkoon näin.

Jos sinä haluat olla osa tätä tärkeää projektia ja haluat olla auttamassa pienia keskosvauvoja sekä heidän perheitään kurkkaa Facebookin ryhmä Ilona keskosille. Kiitos!

Kommentit