IVF, päivä ennen punktiota

Huomenna se sitten on, munasolupunktio. Kaksi kertaa olen sen jo kokenut, mutta silti se vaan jännittää. Nyt jännittää myös fyysinen kipu henkisen kivun lisäksi. En tiedä miksi tai ehkä siksi, että munasarjat on nyt niin vilkkaat ja täynnä. Luultavasti, ainakin toivon mukaan, kerättäisiin myös eniten muihin kertoihin verrattuna. Jospa ne keskikokoiset olisivat kasvaneet. Ensimmäistä kertaa minua pelottaa myös hyperstimulaatio ihan tosissani, oireet ovat olleet kaikista voimakkaimmat. Ehkä lääkärin pelottelut myös pisti miettimään. Eniten minä pelkään silti hyperissä sitä, että se evää siirron seuraavaan kiertoon. Joutuisimme odottamaan sitten syksyyn. En jaksa odottelua enää yhtään, haluan sen toivonkipinän jo meidän elämään! Me halutaan aloittaa kesä positiivisella raskaustestillä, joka toisi hiukan toivoa ja hyvää mieltä kesän aloitukseen. Valokaan ei ole tuntunut piristävän.

Kp15-18 Puregon 125iu, kipua, venytystä, turvotusta vaihtelevassa määrin. Vatsaa turvottaa, olen yrittänyt muistaa juoda vettä.

Kp19 Gonapeptyl x 2 irroitukseen, ahdistaa kun näytän ihan raskaana olevalta ilman raskautta. Painoa on tullut muutenkin niin nyt vielä turvottaa. Suututtaa.

Kp20 Oireet samat kun edellä mainittu, ei ovis tuntemuksia.

Katsotaan miten käy, punktion jälkeen sitten alkaa jännitys montako hedelmöittyy.

Kommentit