Puolivuotias

Puolivuotias, niin iso pieni tyttö sinä jo olisit. Puoli vuotta sitten sinä teit minusta äidin, puoli vuotta olen saanut olla sinun ylpeä äitisi. En ole varma miellänkö sinut ikuisesti 1,5kk ikäiseksi pieneksi tytöksi vai tuletko kasvamaan minun mielikuvissani. En tiedä edes mitä puolivuotias vauva osaisi, mitä puolivuotias sinä osaisit. Miten sinä olisit kehittynyt ja kasvanut. En osaa hahmottaa montako kiloa painaisit, kenties 4 tai 5 kiloa. Vieläkö olisit isäsi minikopio? Vieläkö hiuksesi kasvaisivat kilpaa kanssasi? Minä niin haluaisin tietää millainen puolivuotias olisit, minä niin haluisit tuntea sinut. Minä niin haluisin nähdä sinun kasvavan, minä niin haluisin sinut syliini nyt. Hellisin ja hoitaisin sinut pilalle. Haluisin juhlia merkkipäiviäsi sinun kanssasi, perheen kanssa. Tuntuu oudolta "juhlia" näitä päiviä, mutta silti haluan. Haluan muistaa, haluan pitää sinut osana tätä kaikkea.

Toivottasti siellä josssakin, pilvilinnojen päällä, missä olet muistetaan sinua tänään. Onhan se ensimmäisen vuoden puoli vuosikaskin juhlan arvoinen. Lisäksi tänään on ystävänpäiväkin, jospa saisit yllesi kauniin potkupuvun sydämillä koristeltuina. Ja kenties vaalenpunaisen hiuspannan, kuinka suloinen olisitkaan siinä. Toivottavasti saat paljon lahjoja ja paljon helliä kosketuksia sekä suukkoja. 

Saimme eräältä aivan ihanalta hoitajalta sinun 1kk päivänä kortin, tällä kortilla on paljon tunnearvoa. Kortissa on kaunis onnitteluruno. haluan lähettää runon sinulle myös tänään.

Kuljin kautta ahopellon 
poimin sieltä kissankellon.
Se hiljaisella helinällään,
pehmoisella kilinällään
onnittelurunon keittää
keijun mukana sen heittää
tytölle kultatukalle,
pienelle simpsukkasukalle.

Vietiin isäsi kanssa haudallesi tänään vaaleanpunainen ruusukimppu ja sydän kynttilä. Toivon niin kovasti valon ja kukkien kauneuden kantautuvan sinulle asti. Isäsi oli ostanut myös sinulle suloisen Taku- orava pehmolelun, se sai äitisi lopullisesti herkistymään. Siellä se lyhdyssä nyt istuu turvalonkeron kanssa. Toivottavasti sinä kuulet myös meitä. Haluan vain kertoa kuinka paljon me sinua rakastetaan ja toivottaa

💖 Paljon onnea puolivuotiaalle prinsessalle,
rakkaudella äiti ja isä  💖

Kommentit