Kirje sinulle kultapieni

Hei kultapieni, äidin rakas!

Toivottavasti siellä jossain, missä oletkin, sinulla on hyvä olla. Saat hyppelehtiä pilvilinnojen päällä ilman kipuja, istua isoukkien ja isomummon polvella jotka laulavat tuutulaulua. Toivottavasti meidän kissa on sinun seuranasi siellä, jonka kainaloon saat käpertyä näkemään kauniita unia. Jonka pehmeä turkki koskettaa sinun pehmeää poskeasi. Tiedän, että kaunis sinä ainakin olet. Hurmaava kiharatukkainen prinsessa, mutturasuu, söpöineen harovarpaineen ja silmäsi loistavat kuin tähdet.

Siellä sinä seuraat meitä, äitiä ja isää, näet kuinka me kaivataan sinua. Siksi sinä olet keksinyt keinon kertoa meille, että täällä minä olen. Ihan lähettyvillä, vaikka emme sinua näe. Kiitos rakas siitä, nämä merkit ovat olleet minulle tärkeitä. Niitä kaipasin kovasti. Sinä kuulet kuinka paljon me sinua rakastetaan, toivottavasti kuulet myös kuinka joka ilta toivotan sinulle hyvää yötä. Ehkä joku yö tulet taas uniini, ehkä joku yö saan unessa pitää sinua taas sylissä. Se uni olisi sellainen josta äitisi ei haluaisi koskaan herätä.

Tiedäthän ettei tapahtuneet ole sinun vika, sinä taistelit enemmän kuin lauma raavaita miehiä. Sinulla oli voimaa enemmän kuin moni osasi kuvitella. Sinä selätit niin monta taistelua, että jokainen taistelu olisi palkinnon arvoinen. Äiti ja isä itkee, koska me kaivataan sinua niin paljon. Mutta me luvataan sinulle, että sinun muistosi ja elämäsi on enemmän kuin murtuneet vanhemmat. Kyllä me täältä noustaan, vielä joskus, minä lupaan sen sinulle. Joku päivä vielä voimme ajatella pelkästään kiitollisuuta siitä ajasta mitä saimme sinun kanssa olla. Me olemme kiitollisia sinusta, olemme kiitollisia, että juuri sinä olet meidän tyttömme. Me saamme olla sinun äiti ja isä, se on arvokasta.

Voi kunpa tietäisit miten paljon sinä olet meille antanut ja opettanut, sitä ei voi mitata millään asteikoilla. Tiedän, että sinä olisit antanut ja opettanut meille vielä paljon enemmänkin jos olisit saanut olla täällä meidän kanssa. Ja opetat sinä meitä edelleen, opetat arvostamaan elämää ja toisia ihmisiä.

Eilen havahduin siihen, että olisit jo reilun kahden kuukauden päästä vuoden. Meillä olisi täällä kohta vuoden ikäinen prinsessa, täällä tai sairaalassa, mutta meidän kanssa kuitenkin. Tuntuu niin käsittämättömälle, että syntymästäsi on kohta vuosi. Vielä vuosi sitten kannoin sinua sydämeni alla, mahassa. Siellä sinä jo opettelit tunnistamaan äidin ja isän äänen, jo siellä sinä kuulit kuinka paljon me sinua rakastetaan. Voi kun saisimme viettää sinun syntymäpäiviä sinun kanssasi. Tiedän, että siellä sinun kanssasi on muita äidille ja isälle tärkeitä ihmisiä, jotka varmasti järjestävät sinulle sinun ansaitsemasi prinsessajuhlat.

Isäsi teki viikonloppuna videon sinusta, se oli isän tärkeä projekti ja ilmaisutapa. Videosta tuli mitä ihanin, mutta mitä muutakaan voisi olettaa kun sinä olet pääosassa. Olethan sinä varmasti videon nähnytkin, kaunis vai mitä?

Halusin kirjoittaa sinulle, vaikka varmasti sinä kuulet ja näet minut muutenkin. Voi kun sinne missä oletkin olisi postilokero niin laittaisin tämän oikeasti tulemaan. Liittäisin mukaan meistä kuvan ja jotain missä olisi meidän tuoksu, jotta tuntisit olosi turvalliseksi. Äiti ja isä rakastaa sinua aina, sinä olet aina äidin ja isän aarre, pieni prinsessa 💗💗💗

Rakkaudella äitisi

Kommentit